Flamingo Island
Na Und Laufhaus Villingen
FKK Palast Freiburg wieder geöffnet
Studio Mondana Killwangen unter neuer Leitung
Sexparty bei Swiss-Party in Oberbuchsiten Sexparty bei Swiss-Party in Oberbuchsiten
Villa45 Kontaktbar, Erotik, Studio in Wetzikon im Zürcher Oberland
Oase der Saunaclub in Oensingen im Kanton Solothurn
FKK Club Montecarlo in Baden-Baden
A2 Erotik Club der Extraklasse nähe Luzern Schweiz Club Sodom Villingen-Schwenningen - Swinger, Gay, Bi, Hetero
El Harem Saunaclub Kirchberg Schweiz Erotik Studio Helvetica in Schlieren bei Zürich
Anmelden oder registrieren
A2 Erotik Club der Extraklasse nähe Luzern Schweiz Club Sodom Villingen-Schwenningen - Swinger, Gay, Bi, Hetero
El Harem Saunaclub Kirchberg Schweiz Erotik Studio Helvetica in Schlieren bei Zürich

Sie erzählt mir doch einiges, auch über Ihren Freund, der doch wohl ein Schlappschwanz ist, da er wie auch seine Eltern nur von Anja`s Geld leben. Da sie eh nur streiten, will sich die Anja von Ihm trennen und endlich einmal etwas Geld für sich sparen. Also aufhören und keine neuen Fotos war letzte Woche, eine Woche Ferien und dann für sich weiter machen und neue Fotos war diesen Montag !

Acum sunt sigura ca esti Stefan.

Ai tradus partea de mai sus sa vezi ce a scris un client subsemnat Crazy ?
    Ca sa intelegi mai bine iti traduc eu si sa vezi ce poama e aceasta Ania.

Traducere: Crazy ea mia povestit un lucru, de asemenea despre prietenul ei care este un inputincios si care impreuna cu familia lui traiesc din banii ei. Ca se cearta tot timpul, ea vrea sa se desparta de el ca intr-un final sa poata puna deoparte bani. Deasemenea sa ii spuna prietenului ca vrea sa renunte la lucru dar asta doar pentru o saptamana ca pe urma se v-a intoarce cu alte poze si in alt loc sa nu fie gasita de el.

Deci vrei sa spui ca nu ai nevoie de banii ei? ca nu traiesti din banii ei? Iar daca intr-adevar nu aveai nevoie de banii ei avea dintii in gura de anul trecut cand a incasat banii si multe alte lucruri.

Tu de cand te pronunti? Esti intr-adevar Stefan? Au ajuns tiganii sa traduca pe google si pe urma sa isi dea cu parerea. Imi place cum procedezi ca inca reusesti sa o trimiti intr-un Club sa iti poata puna banii in fata ta...tine-o tot asa ca e atat de proasta incat nu observa cum o joci.
    Daca intr-adevar esti "iubitul" ei fa in asa fei incat sa nu reuseasca sa citeasca aceasta postare.
    Si daca imi dovedesti ca esti intr-adevar Stefan am sa iti dau mai multe detalii despre farsa de Ania. :onanieren: