Acum sunt sigura ca esti Stefan.
Ai tradus partea de mai sus sa vezi ce a scris un client subsemnat Crazy
?
Ca sa intelegi mai bine iti traduc eu si sa vezi ce poama e aceasta Ania.
Traducere: Crazy
ea mia povestit un lucru, de asemenea despre prietenul ei care este un inputincios si care impreuna cu familia lui traiesc din banii ei. Ca se cearta tot timpul, ea vrea sa se desparta de el ca intr-un final sa poata puna deoparte bani. Deasemenea sa ii spuna prietenului ca vrea sa renunte la lucru dar asta doar pentru o saptamana ca pe urma se v-a intoarce cu alte poze si in alt loc sa nu fie gasita de el.
Deci vrei sa spui ca nu ai nevoie de banii ei? ca nu traiesti din banii ei? Iar daca intr-adevar nu aveai nevoie de banii ei avea dintii in gura de anul trecut cand a incasat banii si multe alte lucruri.
Alles anzeigen
eu mai zic asa , cred ca ar trebui sa iti vezi fain frumos de treaba ta si de viata ta , si nu mai tine tu evidenta altora din cate se pare esti fata,cu singuranta ai lucrat si tu cu ania asa ca lasa ciocu ala jos si fa-ti viata in stilu tau , nu mai avea tu grija altora la urma urmei ea este prietena mea problemele astea ma priveste pe mine si pe ea, nici decum pe tine.Habar nu am cu ce motiv te-ai bagat tu in discutie si special pt mine ai facuto de aceea ai scris in romaneste,culmea este ca ai facuto exact cand am scris ca ala este prieten cu Daniela... ,eu zic sa nu ma mai faci tu pe mine tigan,pentru ca nu am cersit la poarta ta,nu am sclavit pentru tine,ania este cu mult peste alta lume,colegelor ei le era ciuda pe ea pentru ca ea facea bani iar ele nu,avatanjul: ea stie germana ele nu stiau germana :)si laso putin mai usor cu germana aia a ta ca s-ar putea sa te musti de limbuta :),in concluzie veziti de treaba ta si de viata ta,daca ai ceva personal cu mine zimi ca rezolvam problemele repede,pana a critica pe altcineva tu veziti de gunoiu tau din ochi dupa care incepi a povesti de alti.Lumea deja stia problema cu mine de la altcineva inainte sa povesteasca anja lui crazy,depsre faza ca imi zici tu cine este ania,nu m-ai impresionat absolut cu nimic,asta stiam si eu ca nu sunt chior sa nu stiu sa citesc deci vezi cum tastezi da,usurel sa nu te lovesti la degetele.Veziti de treaba ta si de viata ta in continuare ca este mult mai bine,nu cred ca ar fi bine sa intram in tangente unu cu celalalt,pentru ca unu dintre noi doi iese sifonat din problema asta,si de obicei am norocu de a castiga
Sa ai o viata frumoasa